koronaa pakoon soudan

Ihan ensimmäiseksi, huhhuh siitä on pitkä aika kun oon viimeksi kirjoitellut.. Monta kertaa oon aloittanut, mutta yhtäkään tekstiä en ole jostain syystä saanut valmiiksi asti. Yritän nyt aktivoitua ja saada kirjoiteltua noita keskeneräisiä postauksia loppuun.

Vihdoin pääsin mökille. Tätä oon oottanut koko kevään. Viime kesänä oltiin ihan liian vähän mökkeilemässä. Tän kesän tavoite on mökkeillä niin paljon, että jaksaa taas koko talven yli.

Tän koronan keskellä arki ei ole kovin hektistä ja sen puoleen ei tarvitse lähteä mökille rauhoittumaan. On se silti ihanaa lähteä mökin rauhaan ja nollata kaikki ajatukset.

Lähdettiin Rudin kanssa siis tiistaina mun tädin kyydillä. Meidän mökki sijaitsee Päijät-Hämeessä, Padasjoella. Myös mun vanhemmat odottelikin jo mökillä meitä. Ne suurinpiirtein asuu sielä koko kesän.. Kiva oli saada vähän lapsen hoitoapua samalla.

Rudillehan tää oli aivan uusi elämys kun viime vuoden mökkeilystä se tuskin muistaa mitään. Hän kyllä näytti viihtyvän. Paras paikka varmaan hänen mielestä oli meidän ylemmän mökkirakennuksen parveke. Sielä oli kuitenkin turvallista olla kun oli aidat ympäriinsä ja portti. Se oli myös melkein ainut paikka, jossa Rudin oli helppoa liikkua, koska sielä maasto on aivan surkeaa. Rannassa kivien ja keppien tutkiminen oli myös kova sana Rudin mielestä.

pikku veneilijä


Mun mielestä parasta on saunominen. Harvoin nykyään enää pääsen saunomaan ja etenkään puu lämmitteiseen saunaan. Sielä on vaan parhaat löylyt. Meidän mökin saunassa parasta on kun voi vaan katsella pienestä ikkunasta ulos järvimaisemaa ja pieneksi hetkeksi kaikki huolet ja murheet unohtuu.


Toiseksi paras asia tuolla on hitaat aamut. Sain nukkua vähän pidempään kiitos lapsenhoitajille. Kun heräsin oli aamupuurot ja kahvit valmiina. Ei tarvinnut muuta kuin mennä parvekkeelle ja nautiskella aamupala just niin hitaaaaaasti kun halusi ja vielä ihanissa maisemissa. parasta.


Olisi tonne mökille voinut jäädä vielä vähän pidemmäksikin aikaa, mutta onneksi juhannuksena pääsee uudestaan.

Kommentit

Suositut tekstit