Missä on mun vauva

Tällä viikolla koitti se kauan odotettu päivä.. Torstaina 9.4. Rudi täytti vuoden.
Olin aloittanut synttäreiden suunnittelun valehtelematta jo alku vuodesta. Innoissani odotin millaiset synttäreistä tulee ja halusin jotain todella spesiaalia koska nämä olisi kuitenkin pojan ensimmäiset synttärijuhlat.
Noh kuten arvata saattaa, mitään spesiaaleja isoja synttäri bileitä ei ollut vallitsevan tilanteen takia.. Juhlittiin siis kolmistaan perheen kesken ja se oli kuitenkin ihan riittävän kivaa. Voi ne juhlat järjestää myöhemminkin.
ekana ohjelmassa oli 1v kuvien ottaminen. nämä oli kolme onnistuneinta💛




 Kaikki mun läheiset ja tutut tietää etten todellakaan ole mikään kokki tai leipuri.. Mutta halusin synttäreiden kunniaksi tehdä kakun kun ohje kuulosti niin helpolta. Tein siis semperin 1v kakku - ohjeella ja siihen ei tullut lisättyä sokeria, joka on mulle tärkeä pointti kun puhutaan näin pienen lapsen herkuista. Kakun koristeena käytettiin Rudin ristiäisiin askertelemaani viiriä. Kakku ei ollut kovin esteettinen, myönnän sen. Maku oli ihan ookoo, koostumus aivan kaamea.. Kakku oli siis aivan liian kuiva ja jämäkkä jos niin voi sanoa. En ole ihan varma missä kohtaa on mennyt pieleen. Mutta tekemällä oppii! Itse päivänsankari oli sitä mieltä että kakku menee alas sormiruokaillen ja pääasia, että Rudi tykkäsi!



Tottakai lahjojakin piti saada. Poika sai molemmilta vanhemmilta omat paketit. Toisesta paljastui lelupuhelin ja toisesta paketista leluauto.

Päivänsankarin vaatteista vielä vähän tähän loppuun, Aikani stressasin tätä(kin) aihetta. Pojalle on niin vaikea löytää mitään, kun tuntuu että kaikilla on samat juhlavaatteet. Mulle itselleni on vaan niin tärkeää, että ton pikku tyypin asukokonaisuus miellyttää omaa silmää. Ja vielä kun mun on mahdollisuus pukea Rudia niin kuin haluan ilman mitään vastaväitteitä, niin otan siitä todellakin kaiken ilon irti. Vaatteet on tilattu siis Zaran verkkokaupasta.

Oon paljon kuullut, että heidän mitoitus on naftia niin otin sitten varmuudenvuoksi 86-kokoa, kun poika on nyt 80-kokoa. Noh.. juuri nämä vaatteet olikin sitten aika kokoaan vastaavia ja siis pojan päällä melko isoja. Mutta mielummin reilu koko kuin liian pieni. Ja nämä vaatteet sopii mielestäni ihan arki pukeutumiseenkin kivasti.



tässä vielä tarkempaa kuvaa vaatteista.

Kommentit

Suositut tekstit